luni, 5 ianuarie 2009

Un altfel de Rafaello



Ingrediente:

- 100 g. zahar
- 200 g. fulgi de cocos
- 1 pachet margarina
- 150 g. lapte praf
- 1 plic zahar vanilat
- visine din visinata

Mod de preparare:

Amestecati zaharul cu margarina spuma, adaugati laptele praf, zaharul vanilat si 150 g nuca de cocos. Amestecati totul bine si din compozitia respectiva faceti bilute in care puneti cate o visina din visinata. La final rostogoliti bilutele prin restul de nuca de cocos.

Timp de preparare: 20 min

Pofta Buna!

4 comentarii:

  1. Ce de bunatati faci.....bravo.Imi place blogul tau, faci niste retete usoare, la care m-as incumeta si eu sa ma bag, desi nu sunt o gospodina stralucita.
    Pupik.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place....si am sa verific gustul la cateva dintre retetele tale, par atat de simple si economice!
    Multumesc, Nicoleta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt simple si se fac rapid

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tare reteta! Chiar ca este la fel ca Rafaello. Este o reteta interesanta, mai ales ca se face atat de simplu, si sunt sigura ca este de o mie de ori mai gustoasa si sanatoasa ca binecunoscutele bomboane.

    RăspundețiȘtergere