sâmbătă, 13 decembrie 2008

Salata de boeuf



Ingrediente:

- 1 piet de pui
- 4 morcovi
- 4 cartofi medii
- 3-4 gogosari murati
- 3-4 castraveti murati medii
- 1 cutie mazare
- 2 oua, ulei pt maioneza
- sare, piper, mustar

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul de pui cu morcovii si intr-un alt recipient, cartofii. Se lasa sa se scurga de apa dupa care se toaca marunt si se pun intr-un recipient destul de mare. Se storc muraturile de zeama, se toaca si se adauga peste restul de ingrediente impreuna cu mazarea. Separat se prepara maioneza din ulei, galbenusuti si putina sare. Condimentati salata cu sare, piper si o lingura de mustar apoi adaugati 3 parti de maioneza si amestecati bine. Cu maioneza ramasa ornati salata. Pentru ornat, puteti folosi de asemenea cateva fasii de castraveti si gogosari murati.

Timp de preparare: 1 ora

Un comentariu:

  1. hmmmmmmm,,,ce pofta mare am de salata...de abia astept sa fac si eu de sarbatori...felicitari pt retete!bafta!te-am pupat...mary

    RăspundețiȘtergere