Ingradiente:
- 1 pachet de spaghete
- 200 g. sunca
- 100 g. cascaval
- 20 g. unt
- 2 galbenusuri
- 200 ml. smantana
- sare, piper, busuioc
- parmezan
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb cu putina sare si o lingura de ulei. Separat se pune la incins untul si se caleste sunca taiata cubulete. Intr-un alt recipient se rade cascavalul, se adauga galbenusurile, smantana si condimentele. Se amesteca totul, se toarna peste sunca si se lasa sa fiarba cca. 5 min. Se spala spaghetele sub un jet de apa rece, se adauga peste sos si se lasa sa dea un clocot. Se pun in farfurie si se presara cu parmezan.
Timp de preparare: 20 min
Pofta Buna!
joi, 11 decembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu