luni, 15 decembrie 2008

Sarmale



Ingrediente pentru 100 de sarmale:

- 1 kg. carne tocata
- 300 g. orez
- 1 kg. ceapa
- varza
- sare, piper
- cimbru

Mod de preparare:

Se caleste ceapa in ulei, untura, sau cu slanina. Se adauga carnea, orezul, sare, piper, cimbru dupa gust si se infasoara sarmalele fie in varza murata fie dulce care a fost oparita. Daca varza e dulce, la fiert se adauga 2 linguri de pasta de rosii. Se fierb in jur de 30-40 min.

Timp de preparare: 3 ore

Pofta Buna!

2 comentarii:

  1. de unde esti din bn?si eu sunt din sangeorz bai,dar momentan locuiesc in londracu familia..imi place blogul tau...de abia acum l-am descoperit,,,succes la retete cat mai bune si frumoase,,,mary

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt din Nasaud, si ca si tine, momentan sunt in Franta si nu ajung acasa decat dupa sarbatori. Dar asta nu inseamna ca nu pot aduce o particica de acasa unde sunt. Ma bucur ca iti plac retetele mele si sper sa ne mai auzim. te pup!

    RăspundețiȘtergere