luni, 15 decembrie 2008

Piftie

Ingrediente:

- 2 copite porc
- 400 g. tacamuri de pui
- 300 g. carne porc sau vita
- usturoi
- sare, piper
- gelatina

Mod de preparare:

Fierbeti copitele de porc si tacamurile cu putina sare in jur de 2 ore, dupa care adaugati carnea de porc sau vita si mai lasati sa fiarba 20-30 min. Cand carnea este fiarta, strecurati zeama in care adaugati 1 plic de gelatina, usturoi pisat, sare si piper dupa gust. Desfaceti carnea de pe oase, taiati-o felii si asezati-o in farfurii adanci. Turnati zeama peste carne si puneti farfuriile intr-ul loc racoros.

Timp de preparare: 3 ore

Pofta Buna!

2 comentarii:

  1. fff bine arata,,,mi-e dor de mancarea de acasa:(..
    te pup dulce!sarbatori fericite!!!!!la multi ani!!!!!!mary

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare bine ca iti place cum arata. Chiar daca esti departe de casa poti sa aduci o particica din traditia romaneasca, oriunde ai fi. Sarbatori fericite draga Mary, si ca noul an sa iti aduca tot ce iti doresti!! Te pup!
    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere