
Ingrediente:
- 500 g. de carne grasa de vaca
- 1 lingurita piper
- 1 capatana usturoi
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita cimbru
- sare
Mod de preparare:
Treceti carnea de 3 ori prin masina de tocat, adaugati sare, piper, bicarbonat si cimbru. Separat preparati un sos de usturoi pisat si 2 linguri de apa. Strcurati zeama in tocatura si amestecati bine. Tocatura se lasa 2-3 ore la congelator. Se iau cu lingura cantitati egale din tocatura si cu mainile umezite in apa se formeaza mititei de aceeasi marime. Se frig pe gratar sau in ulei.
Timp de preparare: 1 h
Pofta Buna!
multumim pt retete
RăspundețiȘtergereMai multe reţete găsiţi pe Reţete uşoare
RăspundețiȘtergerecele mai bune retete --> retete culinare
RăspundețiȘtergereRetele prezentate sunt foarte delicioase si de o dificultate medie. Felicitari!
RăspundețiȘtergere