duminică, 28 decembrie 2008

Mititei



Ingrediente:

- 500 g. de carne grasa de vaca
- 1 lingurita piper
- 1 capatana usturoi
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita cimbru
- sare

Mod de preparare:

Treceti carnea de 3 ori prin masina de tocat, adaugati sare, piper, bicarbonat si cimbru. Separat preparati un sos de usturoi pisat si 2 linguri de apa. Strcurati zeama in tocatura si amestecati bine. Tocatura se lasa 2-3 ore la congelator. Se iau cu lingura cantitati egale din tocatura si cu mainile umezite in apa se formeaza mititei de aceeasi marime. Se frig pe gratar sau in ulei.

Timp de preparare: 1 h

Pofta Buna!

5 comentarii:

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  2. Retele prezentate sunt foarte delicioase si de o dificultate medie. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere