duminică, 18 ianuarie 2009

Omleta rulata cu branza de oaie



Ingrediente:

- 5 oua
- 50 g. branza de oaie
- 3 fire menta
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper

Mod de preparare:

Intr-o saladiera, maruntiti branza cu o furculia si apoi amestecati-o cu menta tocata marunt, uleiul de masline, sarea si piperul. Separat, bateti ouale intr-un bol si adaugati sare si piper dupa gust. Incingeti 2 linguri de ulei intr-o tigaie mare si turnati ouale batute. Dupa ce s-a prajit pe o parte intoarceti-o pe cealalta parte cu ajutorul unei farfirii, ca sa nu se rupa. Puneti omleta pe un platou, acoperiti-o cu branza pe toata suprafata dupa care o rulati bine si o taiati rondele. Se serveste calda.

Timp de preparare: 20 min

Pofta Buna!

6 comentarii:

  1. http://deeafildan.blogspot.com/
    Te astept cu reteta

    RăspundețiȘtergere
  2. o reteta cu adevarat usoara si foarte buna !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mmmm. dar stii ca ai dreptate. receta ta mi-a lasat gura apa. am uitat si de partida de pariuri live promisa vecinului si m-am apucat de gatit. a iesit superb si am bucurato si pe sotie)

    RăspundețiȘtergere
  4. Menta aia mi se pare ciudata in aceasta reteta:) Dar o sa incerc, si daca nu imi place a doua oara nu mai pn menta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie nu prea imi place oaia, dar as putea schimba branza cu altceva!

    RăspundețiȘtergere