Ingrediente:
- 500 g. cartofi
- 1 ou
-100 g. faina
- sare
Mod de preparare:
Fierbeti cartofii curatati de coaja pe care ii pisati ca pentru puree. Amestecati-i cu restul ingredientelor pana obtineti o pasta din care faceti chiftelute cu ajutorul unei linguri si pe care le prajiti apoi in ulei incins.
Timp de preparare: 30 min
Pofta Buna!
Buna, am scris aceasta scrisoare pentru сel ce a scris aceasta retzete....
RăspundețiȘtergereAm incercato chiar azi am fost dezgustator,... nu mia placut deloc
Nokolae incearca inainte de a publica asa ceva pe net asta a fost tot ce am avut de spus (ujas)
mda...ce sa zic...un adevarat coshmar da nu mincare...Nicole tu ai mincat ceea ce ai publikat tu ca receta
RăspundețiȘtergeream incercat si eu reteta .. mi'e mi'a reusit reteta si am fost foarte multumita :) multumesc pt reteta
RăspundețiȘtergere