joi, 11 decembrie 2008

Rosii umplute su ciuperci si maioneza

Ingrediente:

- 6-12 rosii
- 100-150 g. ciuperci
- 1-2 oua
- 120 ml. ulei
- 1 lingura de zeama de lamaie
- patrunjel verde sau marar tocat
- sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Se aleg rosii potrivit de mari, se spala, se sterg, se taie la capat un capacel, se scobesc de miez (nu prea aproape de pielita), se presara cu putina sare si se lasa cu gura in jos sa se scurga sucul. Intre timp, se fierb ciupercile iar din galbenusurile de ou si ulei se prepara maioneza care se amesteca cu ciupercile racite si taiate foarte marunt si patrunjelul sau mararul tocat. Se adauga sare si piper dupa gust. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se aseaza capacelul deasupra.

Timp de preparare: 40 min

Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu