Ingrediente:
- 6-12 rosii
- 100-150 g. ciuperci
- 1-2 oua
- 120 ml. ulei
- 1 lingura de zeama de lamaie
- patrunjel verde sau marar tocat
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se aleg rosii potrivit de mari, se spala, se sterg, se taie la capat un capacel, se scobesc de miez (nu prea aproape de pielita), se presara cu putina sare si se lasa cu gura in jos sa se scurga sucul. Intre timp, se fierb ciupercile iar din galbenusurile de ou si ulei se prepara maioneza care se amesteca cu ciupercile racite si taiate foarte marunt si patrunjelul sau mararul tocat. Se adauga sare si piper dupa gust. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se aseaza capacelul deasupra.
Timp de preparare: 40 min
Pofta Buna!
joi, 11 decembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu