duminică, 18 ianuarie 2009

Bulete cu ton

Ingrediente:

- 600 g. ton in suc propriu (conserva)
- 350 g. faina
- 200 ml. lapte
- 100 ml. vin alb sec
- 2 oua
- 6 fire patrunjel
- 2 linguri ulei
- sare

Mod de preparare:

Puneti faina intr-un vas, faceti o gaura in mijloc, adaugati ouale si amestecati cu o spatula. Adaugati putina sare, uleiul, laptele, vinul si patrunjelul si amestecati pana la obtinerea aluatului pe care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la rece 2 ore. Scurgeti apa din ton, maruntiti-l si apoi amestecati-l cu aluatul. Din compozitie formati bulete pe care le prajiti in uleiul incins. Intoarceti-le continuu timp de 2 minute si apoi scoateti-le pe servetele absorbante. Se servesc calde.

Timp de preparare: 30 min

Pofta Buna!

5 comentarii:

  1. Arata bine si cred ca sunt si foarte bune. O sa incerc si eu reteta.

    RăspundețiȘtergere
  2. mama ce delicii! as da toti banii castigati la pariuri Romania pentru o gf care ar putea sa-mi gateasca doar mie asa bunatati... asta da placere orgasmica...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ies la fel de bune si fara vin alb?

    RăspundețiȘtergere
  4. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    RăspundețiȘtergere