
- 600 g. ton in suc propriu (conserva)
- 350 g. faina
- 200 ml. lapte
- 100 ml. vin alb sec
- 2 oua
- 6 fire patrunjel
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Puneti faina intr-un vas, faceti o gaura in mijloc, adaugati ouale si amestecati cu o spatula. Adaugati putina sare, uleiul, laptele, vinul si patrunjelul si amestecati pana la obtinerea aluatului pe care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la rece 2 ore. Scurgeti apa din ton, maruntiti-l si apoi amestecati-l cu aluatul. Din compozitie formati bulete pe care le prajiti in uleiul incins. Intoarceti-le continuu timp de 2 minute si apoi scoateti-le pe servetele absorbante. Se servesc calde.
Timp de preparare: 30 min
Pofta Buna!
gata, sambata incerc si eu, ms!
RăspundețiȘtergereArata bine si cred ca sunt si foarte bune. O sa incerc si eu reteta.
RăspundețiȘtergeremama ce delicii! as da toti banii castigati la pariuri Romania pentru o gf care ar putea sa-mi gateasca doar mie asa bunatati... asta da placere orgasmica...
RăspundețiȘtergereIes la fel de bune si fara vin alb?
RăspundețiȘtergereI really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.
RăspundețiȘtergereHey keep posting such good and meaningful articles.
RăspundețiȘtergere