luni, 5 ianuarie 2009

Islere



Ingrediente:

- 200 g. nuci macinate
- 200 g. zahar
- 400 g. faina
- 400 g. unt

Mod de preparare:

Puneti faina intr-un vas si apoi adaugati untul taiat bucatele mici. Frecati faina cu untul impreuna, apoi adaugati zaharul si nuca si amestecati bine toate ingredientele pana obtineti un aluat fraged.

Dati 1h la frigider, apoi puneti pe o planseta tapetata cu faina o jumatate din aluat si intindeti cu sucitorul. Se intinde de grosimea de 5 mm si cu o forma de taiat biscuiti sau fursecuri sa dau formele dorite (puteti folosi un pahar). Se coc la foc mediu citeva minute pana incep sa se rumeneasca pe margini, se scot din tava imediat cu un cutit si se pun pe un platou. Dupa ce acestea se racesc se ung cu gem sau crema de cacao, doua cate doua.

Pentru crema de cacao aveti nevoie de: 250 g. unt rece, 1/2 pahar apa, 150 g. zahar, 50 g. cacao. Frecati untul spuma si intre timp puneti restul ingredientelor la foc pana obtineti un sirop. Dupa racire incorporati putin cate putin untul si amestecati bine pana la obtinerea cremei. Pentru glazura folositi Finetti in doua culori.

Timp Preparare: 1 h 30 '

Pofta Buna!

8 comentarii:

  1. Ce bine arata, tot timpul auzeam de islere, dar nu stiam cum arata....mmmmm...imi plac, simple si de efect. Bravo Nicole !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wauuu...ce minunatie.....si usor de realizat.
    Pup si La Multi Ani si tie. Sa ai un an superb.
    Cristiana.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac la nebunie asi putea sa manc cred ca o tona

    RăspundețiȘtergere
  4. In this fashion my friend Wesley Virgin's autobiography launches in this SHOCKING and controversial video.

    As a matter of fact, Wesley was in the army-and soon after leaving-he unveiled hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the government and others used to obtain whatever they want.

    THESE are the same secrets tons of celebrities (especially those who "became famous out of nowhere") and top business people used to become rich and famous.

    You probably know that you use less than 10% of your brain.

    That's mostly because most of your brainpower is UNTAPPED.

    Maybe this expression has even occurred INSIDE your very own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind around seven years back, while riding a non-registered, garbage bucket of a car with a suspended driver's license and $3 on his debit card.

    "I'm very fed up with going through life check to check! When will I become successful?"

    You've been a part of those those types of questions, isn't it right?

    Your success story is waiting to be written. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

    Learn How To Become A MILLIONAIRE Fast

    RăspundețiȘtergere